هویج پلو بدون گوشت

1637005000427.png

هویج پلو مجلسی بدون گوشت

مواد لازم

برنج3 پیمانه
هویج متوسط3 عدد
زرشک1/4 پیمانه
پودر زعفران1/2 قاشق چایخوری
پیاز داغ3-4 قاشق غذاخوری
ادویه پلویی1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفلبه میزان لازم


طرز تهیه

برنج را ۳-۲ ساعت در آب نمک خیس کنید.

هویج را پوست گرفته و به صورت خلال‌های باریک خرد کنید، سپس در یکی دو قاشق روغن تفت دهید.

پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به هویج اضافه کرده و کمی با هم تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۴-۳ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

زرشک را ۵ دقیقه در آب سرد خیس کنید، سپس صاف کرده، به مواد اضافه کنید و دو سه دقیقه با مواد تفت دهید.

ادویه پلویی و محلول زعفران را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید.

برنج را آبکش کنید، کف قابلمه ۳-۲ قاشق روغن داغ کنید و سپس برنج آبکش شده و مواد را لایه لایه در قابلمه بریزید.

حرارت را کم کنید و روی درب قابلمه دمی قرار دهید. ۴۵-۴۰ دقیقه فرصت دهید تا برنج دم بکشد و هویج پلو آماده شود.


نکات مهم و اصولی در تهیه هویج پلو

هیچ وقت هویج را نتراشید، چون سطح آن سیاه می‌شود.

هویج را طوری خلال کنید که هنگام سرخ کردن خرد و تکه تکه نشود.

در تهیه هویج پلو ساده بدون گوشت، به جای زرشک می‌توانید از کشمش پلویی استفاده کنید.

 
بالا